Ana Bekuta uživa u zagrljaju mlađeg muškarca: “Evo meni moga bekrije” – Bol za Mrkom ostaje ali život ide dalje

|

Čitav region svedoci su kakvu je Ana Bekuta ljubav imala sa Milutinom Mrkonjićem. Estradna umetnica i političar obožavali su jedno drugo, živeli su pod istim krovom i sanjali o zajedničkoj dubokoj starosti. Nažalost, sudbina ih je razdvojila.

Kako bi se lakše izborila sa tugom, Ana se okrenula porodici i poslu. Žiri u muzičkom takmišenju “Zvezde Granda” nije želela da napusti niti svoje učešće u istom da pauzira, nastavila je i sa nastupima a na radost publike protekle nedelje objavila je singl “Kasno da se kajem” posvećen Milutinu.

Ana Bekuta ljubav i utehu pronašla je i u radu sa kandidatima Zvezda Granda. Svakodnevno sa njima vežba, savetuje ih, a rado na društvenim mrežama i deli objave sa njima. Juče je baš na Aninom profilu osvanula slika na kojoj pozira sa jednim od muških kandidata zgodnim takmičarem rodom iz Bosne i Hercegovine a u opisu je stavila “Evo meni moga bekrije”.

Markantnom momku se smeši blistava karijera, a Ana mu na tom putu pomaže, što joj pričinjava veliku radost istovremeno omogućava da skrene misli i ne misli na Mrku.

Izvor: story.rs