Aleksandar Vučić danas proslavlja 53. rođendan: Danilo na spektakularan način priredio iznenađenje ocu (VIDEO)

|

Danilo Vučić, sin predsednika Aleksandra Vučića, čestitao je 53. rođendan svom ocu na najlepši mogući način.

Predsednik Vučić se trenutno nalazi u Kataru na Konferenciji u organizaciji Ujedinjenih nacija, a sin Danilo mu je čestitku poslao iz Beograda.

U Parku Prijateljstva, na Ušću, kod spomenika “Večna vatra”, upaljeno je više od 200 baklji, koje pokazuju inicijale predsednika i broj njegovih godina: AV 53.

Za sve to je zaslužan Danilo Vučić. On je, zajedno sa mladima iz Srpske napredne stranke, upriličio ovaj događaj, koji pored sentimentalne, ima i simboličnu vrednost.

Kao što je poznato, spomenik Večna vatra otkriven je 12. juna 2000. godine povodom godišnjice završetka NATO bombardovanja Srbije, u znak sećanja na žrtve agresije.

Predsednik je dočekao 53. rođendan u Kataru, u krugu najbližih saradnika.

– U Kataru je skoro ponoć. Ujutro idemo na sastanke u 7 sati i želim da se odmorim i dobro pripremim. Ipak, ove divne dame, pošto nisam bio naročito druželjubiv, donele su mi tortu za 53.rođendan. Hvala što su tu već 10 godina i hvala svima kojima neću stići da odgovorim sutradan. Verujem da ćemo i ovde u Kataru napraviti dobar posao za našu Srbiju! Živela Srbija! – objavio je Vučić na Instagram profilu “budućnostsrbijeav”.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: kurir.rs