Aco Pejović godinama skrivao tajnu: Ovo niko nije očekivao, napokon se sve saznalo

|

Jedan od najboljih srpskih vokala, Aco Pejović, rado je viđen gost u svim emisijama, gde uvek oduševi publiku svojim vedrim raspoloženjem. Već smo navikli da na gotovo svaku temu on govori bez problema, mnogi su se iznenadili kada je isplivala njegova tajna, koju je retko ko znao.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji, Aco je govoreći o sebi otkrio i jednu novost. Radi se o tome da mu je Aco zapravo nadimak, kao i da ga je pravim imenom zvala jedino pokojna majka, i to onda kada je baš bila ljuta.

– Niko me ne zove Aleksandar, jedino me je moja pokojna majka tako u životu zvala. Evo na primer moja sestra, najbolja prijateljica Vesna Milanović me je jutros baš zvala i rekla: “Je l’ moguće da se ti zoveš Aleksandar?”. Ona to nije znala, a družimo se skoro 20 godina – rekao je Pejović, pa još dodao:

– Mislim i mama me je Aleksandre zvala samo kada se naljuti – rekao je Pejović.

Tajna Aca Pejovića za koju nisu znali čak ni njegovi bliski prijatelji, veoma je iznenadila sve njegove fanove, i to iz prostog razloga što se uvek predstavljao kao Aco, pa većina nije ni pretpostavila da je njegovo pravo ime Aleksandar.

Aco Pejović je inače preživeo velike gubitke tokom 2020. godine, kada mu je preminula majka, o kojoj je u pomenutoj emisiji pričao, a zatim i njegov veoma dobar prijatelj.

– Tu godinu sam apsolutno izbrisao iz sećanja i trudiću se da je zaboravim za sva vremena. To znaju oni koji su gubili najdraže, kao što sam ja majku i jednog od najboljih drugova, to jesu stvari koje svakog od nas nekada čekaju. Nažalost, to je sve sastavni deo života – rekao je Aco, kojem je u prošle godine preminuo i otac.

Izvor: story.rs