Aca Bulić ulazi u Zadrugu – Za Anu spremio poklon od 20.000 evra, oglasio se i njegov brat: “Držao je do časti i ugleda, ne znam šta mu se desilo”

|

Dragan Aca Bulić dospeo je u fokus javnosti zbog veze sa Anom Ćurčić, koja je ušla u “Zadrugu”. Oni su bili u emotivnoj vezi pre 30 godina, a iz njihove ljubavi rodila se ćerka Aleksandra za koju još uvek tvrde da je živa.

Aca je poznat u prestoničkim krugovima kao veliki šmeker koji mnogo poštuje žene i sada mu teško pada da gleda kako se Zvezdan ponaša prema Ani. Zbog toga je otkrio da će možda ući u Zadrugu da zaštiti Anu koju nikada nije prestao da voli, a već joj je spremio i poklon – roleks sat od 20.000 evra. Za magazin Star otkrio je šta bi rekao Ani ukoliko uđe u Zadrugu:

“Rekao bih joj: Ljubavi, glavu gore, samo pozitivno. Imaš moju podršku kao nikada do sada. Svaka žena zaslužuje podršku u tako teškim situacijama. Ne bih ulazio u njen odnos sa Zvezdanom, svako bira svog partnera. Znaju oni zašto su bili zajedno. Čak i da Ana želi da ostane sa Zvezdanom, ja bih je podržao. Ali ako stvari ne idu, onda to treba preseći”, rekao je Bulić.

O temi ulaska Ace Bulića u Zadrugu progovorio je njegov brat Đorđe Bulić.

“Naša porodica je uvek držala do časti i ugleda. Još dok nam je otac bio živ znalo se za red, rad i disciplinu. Smatram da mom bratu nije mesto u rijaliti formatima, ali ako on sebe vidi u takvom projektu, ja ću ga podržati. Brat mi je. On je zreo čovek i verujem da zna šta radi. Ljudi koji žele da se predstave u pravom svetlu treba ih pustiti da ih okolina upozna zaista kakvi jesu. Rijaliti šou je pravi projekat za takve ličnosti. Za mog brata smatram da ima mnogo boljih, lepših i kulturnijih načina da sebe ispromoviše i predstavi javnosti nego kroz rijaliti”, rekao je Đorđe.

Nekadašnju snajku Anu poznaje i za nju ima reči hvale.

“Anu znam još iz vremena kad su se oni zabavljali. Ruku na srce, bio sam jako mali. Imao sam 7,8 godina. Sve ovo što pročitam u medijima je za mene veliko iznenađenje. Ana je uvek bila prijatna i nasmejana. Međutim zadnjih godina je nisam viđao”, zaključio je Đorđe Bulić.

Izvor: blic.rs