15 dana pre tragedije, Enes Begović je imao velike planove vezane za Srbiju: Ovo je bila njegova želja

|

Sin pevača Enesa Begovića, Armin napustio je ovaj svet je pre dva dana, u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo, a danas je održana njegova sahrana.

Samo dve nedelje pre tragedije Enes je imao velike planove, a o njima je govorio ovako:

“Evo nešto ekskluzivno samo za vas, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u nevembru će se održati moj solistički koncert u “Zetri”, pa bih voleo da mi dođete”, rekao je pevač i dodao:

“Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena… Moj duet sa Gocom Božinovskom obeležio je jedan veliki period, posle toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vreme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da menjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i rešio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznećemo to do kraja kako treba”, najavio je Enes nedavno.

Na veliku žalost, ovi planovi se neće realizovati zbog smrtnog slučaja u pevačevoj porodici. Enes je toliko potresen tragedijom da nije u stanju da govori.

Izvor: republika.rs